En bedre kost for bedre helbred: Vi mobiliserer! - Open Food Facts

Støt udviklingen af Open Food Facts mobil-app for at hjælpe dig med at vælge dine fødevarer og forbedre alles kost!

En nyttig anvendelse til dig selv... men også for alle!

Open Food Facts-app'en har siden 2012 været anvendt til at skanne fødevareprodukter, dechifrere deres etiketter samt til også at deltage i opbygningen af den største kollaborative, gratis og åbne fødevaredatabase. Open Food Facts-appen til Android og til iPhone har udviklet sig meget i 2018 (vi viser dig alle de nye ting hér og inviterer dig til at prøve den nye version !), Vi har også masser af andre idéer til at gøre appen endnu mere praktisk, mere anvendelig og derfor mere benyttet, for at hjælpe endnu flere personer med at vælge fødevarer af bedre kvalitet samt fortsætte med at lade Open Food Facts-databasen vokse!

Hvad anvendes de indsamlede penge til?

Udviklingen af appen er open source og leveres stort set af frivillige udviklere (en stor tak til dem!). De indsamlede penge muliggør ansættelse af en freelance-udvikler til at hjælpe med at færdiggøre appen og udvikle funktioner. Takket være et tilskud fra Public Health France og jeres donationer til HelloAsso og Lilo, var det muligt at ansætte en freelance-udvikler i et par uger, hvilket hjalp os enormt i den sidste version. I år fornyer Public Health France sin støtte, og takket være dine donationer vil vi igen være i stand til at fremskynde udviklingen af appen!

Funktioner på menuen

  1. Forbedret UI for at gøre appen mere intuitiv og praktisk.
  2. Forenklet, hurtigere og lettere tilføjelse af nye produkter for yderligere fødevaregennemsigtighed i endnu flere lande.
  3. Detektering af produkter egnede til vegetarer eller veganer.
  4. Alternative produktanbefalinger iht. dine egne kriterier.
  5. Generalisering af offline-tilstanden for at se Nutri-Score og NOVA, selv uden mobilnetværk, side om side produktsammenligning og personlige produktlister på alle platforme (Android og iOS).

Du kan enten donere via donate.openfoodfacts.org (engelsk) eller benytte formularen nedenfor.

Donationsformularen indlæses.
Du kan tilgå den ved at klikke hér.

En stor tak for din støtte!